SAKARYA / SERDİVAN - Bahçelievler Gazi İlkokulu

Etiket Sonuçları: dünya su günü

Mrt

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkati çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla her yıl 22 Mart'ta Uluslararası Dünya Su Günü kutlanıyor..

Bizde okul olarak EKOOKUL projesi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Ekookul olma yolunda hızla ilerliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

1/ F sınıfımız dünya su günü etkinlikleri kapsamında suyun önemine vurgu yapmak amacıyla drama çalışması yaptılar. Sınıf öğretmenimiz İmran Çalışkan Kocabaş' a ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

The words are calling you eTwinning projesindeki öğrencilerimiz dünya su günü etkinlikleri kapsamında okul panosunu hazırladılar. Emeği geçen değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ekookular projesi kapsamında 22 Mart Dünya Su Günü  okul etkinliklerimiz içinde 1/ F sınıfı öğrencileri drama çalışmaları yaptılar. Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.