Türkçe olarak Gezegenevi veya Gökevi diyebileceğimiz Planetaryumlar, öğrencilerimize gökyüzünü ve ötesini daha rahat bir ortamda etkileyici şekilde sunmayı amaçlayan mekânlardır. Özel olarak hazırlanmış küresel bir kubbe altında belirli sayıda koltuk ve bir görüntüleme sistemi ile sanal bir gökyüzü oluşturulmaktadır.

"Çocuklarımızın mutluluğu, ülkemizin geleceği demektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, çocuklarımızın her zaman güvenli, sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyoruz."

Kutlama proğramını hazırlayan 2. sınıf zümre öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Harezmi Eğitim Modeli 18. hafta Etkinlikleri. Tartı Çalışmalarımız..Matematik dersine farklı bir bakış açısı için başladığımız Harezmi Eğitim Modeli kapsamında bu hafta öğrencilierimiz ile tartı işlemleri gerçekleştirdik. Matematiği sevdirme , eğlenceli hale getirme adına yapılan bu etkinlikler için 3. sınıf öğretmenlerimiz Erkan MACİT , Mustafa GÜNGÖR , Şükran ORUÇ ve Hümeyra Aytekin BİKET öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi nisan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz mısra ezberleme video yarışmasında dereceye giren ve katılım sağlayan öğrencilerimize katılım belgelerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız sayın Yakup KALAYCI eşliğinde verdik. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi nisan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz mısra ezberleme video yarışması 4K sınıfı videomuz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Mısra Ezberleme Video Yarışması. 4G Sınıfı öğrencileri Zeynep Kestane Berra Turhan, Seher Mahmod, Ada Laçinoğlu, Eyşan Çoban çalışmaları. Teşekkür ederiz çocuklar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Mısra Ezberleme Video Yarışması.  4-F sınıfı öğrencimiz Elif Umay Serbes'in çalışması. Teşekkür ederiz.

Harezmi Eğitim Modeli 17. hafta sıvı ölçüleri etkinliği. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşkkür ederiz.

Görme Engelli Öğrencilerimizin Hayatını Anlamaya Çalıştık. Görme Engelli Bireylerin Hayatını Anlamaya Çalışmak için Gözlerimizi Kapattık Ve Parmak Uçlarımızla Keşfe çıktık. Amacımız özel öğrencilerimizi hayata hazırlamak.

Sanatsal Etkinliklerimiz ; 4. sınıflarımızın Ebru Sanatı Çalışması. Akademik çalışmalarımızın parelelinde öğrencilerimizin sanatsal faaliyetlerde bulunmasını çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda 4. sınıf öğrencilerimiz Ebru sanatı ile annelerine yelpaze yaptılar. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

Yeşil Bahçem Minik Bahçıvanlar Projemizin sonuna geldik. Amacımız : Bu uygulama ile çocukların bir nebze olsun teknolojiden uzak, doğada zaman geçirmeleri hedefllemekteyiz. Öğrencilerimizin sosyal hayata aktif katılabilmeleri ve çeşitli aktiviteleri yaşıtlarıyla beraber yapabilecekleri Tarım  Atölyesi’nde çocuklar, doğa ile bütünleşmesinin yanında toprağa ektikleri bitkilerin büyümesini ve gelişimini düzenli olarak takip etme imkânı bulucaklar. Üretimi küçük yaşta öğrenen çocuklar, emeklerinin meyvesini de bakım ve geçen süre sonunda almayı gözlemleyebilecekler. Emeği geçen Sayın okul müdürümüz Cemal Yamak'a çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Mısra Ezberleme Etkinlikleri Sınıf Çalışmaları

1/L Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu bu video için sınıf öğretmenimiz Bilge Hanıma çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Nisan Ayı Çalışmalarını Tanıtım Panosu.

Mısra Ezberleme çalışmaları yapacağız. Bizde komisyon olarak ülkemizin önemli şairlerinin eserlerlerinden oluşan bir pano hazırladık. Emeği geçen  herkese çok teşekkür ederiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Nisan Ayı Etkinliklerimiz

1-MISRA EZBERLEME 2-Tüm sınıflarda "Bu Nedir?" etkinliği yapılır. 3-Tüm sınıflarda "Duvar Yazısı (Grafiti) Çalışmaları" yapılır. 4-İl geneli "Video Yarışması" yapılır.