Mustafa TAŞKIN - Müdür Yardımcısı

1975 yılında Malatya´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Malatya´da tamamladı. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Aynı yıl Mardin ili Kızıltepe İlçesi Mezopotamya İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.2001 yılında Sakarya´ya eş durumu tayini ile atandı.2001-2003 yılları arasında Hanlı İlkokulu´nda ,2003-2013 yılları arasında Bahçelievler Gazi İlkokulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı.2013 yılında yöneticilik sınavı ile Adapazarı Necdet Islar İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2015 yılında Bahçelievler Gazi İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı.Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Mustafa TAŞKIN halen müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.