Etiket Sonuçları: YEŞİL BAHÇEM

Yeşil Bahçem, Bahçıvan Çocuklar Projesi Fidelerimizi Ekmeye Başladık. Tarım  Atölyeleri, sürdürülebilir bir dünya ve ekonomi için doğayı seven ve koruyan nesiller yetiştirmeyi hedeflemekteteyiz.Bu hedef doğrultusunda, öğrencilerde zirai bilgi birikimi oluşturmaya çalışıyoruz.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Minik Bahçıvanlar Yeşil Bahçem Projesi Fide Dikimlerimiz. Çocuklarımız  eğitim öğretim hayatlarına başladıklarında zamanlarının önemli bir bölümünü okulda geçirmektedirler. Okullardaki eğitimin yalnızca sınıftaki derslerle kalmaması, dış mekânda da görüp öğrenmeleri çocukların gelişimleri açısından önemlidir. Bu doğrultuda Tarım Atölyemizde yapılan faaliyetleri çok önemsiyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

“YEŞİL BAHÇEM,BAHÇIVAN ÇOCUKLAR” PROJESİ

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜMÜZ.

Yeşil Bahçem Minik Bahçıvanlar Projemizin sonuna geldik. Amacımız : Bu uygulama ile çocukların bir nebze olsun teknolojiden uzak, doğada zaman geçirmeleri hedefllemekteyiz. Öğrencilerimizin sosyal hayata aktif katılabilmeleri ve çeşitli aktiviteleri yaşıtlarıyla beraber yapabilecekleri Tarım  Atölyesi’nde çocuklar, doğa ile bütünleşmesinin yanında toprağa ektikleri bitkilerin büyümesini ve gelişimini düzenli olarak takip etme imkânı bulucaklar. Üretimi küçük yaşta öğrenen çocuklar, emeklerinin meyvesini de bakım ve geçen süre sonunda almayı gözlemleyebilecekler. Emeği geçen Sayın okul müdürümüz Cemal Yamak'a çok teşekkür ederiz.