Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Mısra Ezberleme Video Yarışması.  4-F sınıfı öğrencimiz Elif Umay Serbes'in çalışması. Teşekkür ederiz.

Harezmi Eğitim Modeli 17. hafta sıvı ölçüleri etkinliği. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşkkür ederiz.

Görme Engelli Öğrencilerimizin Hayatını Anlamaya Çalıştık. Görme Engelli Bireylerin Hayatını Anlamaya Çalışmak için Gözlerimizi Kapattık Ve Parmak Uçlarımızla Keşfe çıktık. Amacımız özel öğrencilerimizi hayata hazırlamak.

Sanatsal Etkinliklerimiz ; 4. sınıflarımızın Ebru Sanatı Çalışması. Akademik çalışmalarımızın parelelinde öğrencilerimizin sanatsal faaliyetlerde bulunmasını çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda 4. sınıf öğrencilerimiz Ebru sanatı ile annelerine yelpaze yaptılar. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

Yeşil Bahçem Minik Bahçıvanlar Projemizin sonuna geldik. Amacımız : Bu uygulama ile çocukların bir nebze olsun teknolojiden uzak, doğada zaman geçirmeleri hedefllemekteyiz. Öğrencilerimizin sosyal hayata aktif katılabilmeleri ve çeşitli aktiviteleri yaşıtlarıyla beraber yapabilecekleri Tarım  Atölyesi’nde çocuklar, doğa ile bütünleşmesinin yanında toprağa ektikleri bitkilerin büyümesini ve gelişimini düzenli olarak takip etme imkânı bulucaklar. Üretimi küçük yaşta öğrenen çocuklar, emeklerinin meyvesini de bakım ve geçen süre sonunda almayı gözlemleyebilecekler. Emeği geçen Sayın okul müdürümüz Cemal Yamak'a çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Mısra Ezberleme Etkinlikleri Sınıf Çalışmaları

1/L Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu bu video için sınıf öğretmenimiz Bilge Hanıma çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Nisan Ayı Çalışmalarını Tanıtım Panosu.

Mısra Ezberleme çalışmaları yapacağız. Bizde komisyon olarak ülkemizin önemli şairlerinin eserlerlerinden oluşan bir pano hazırladık. Emeği geçen  herkese çok teşekkür ederiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Nisan Ayı Etkinliklerimiz

1-MISRA EZBERLEME 2-Tüm sınıflarda "Bu Nedir?" etkinliği yapılır. 3-Tüm sınıflarda "Duvar Yazısı (Grafiti) Çalışmaları" yapılır. 4-İl geneli "Video Yarışması" yapılır.

Sürdürülebilir bir dünya ve ekonomi için doğayı seven ve koruyan nesiller yetiştirmeyi ,çocuklarda tarım ve girişimcilik konularında farkındalık ve kapasite geliştirerek tarımsal girişimciliğin yeni nesiller arasında özendirilmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda ; Bahçelievler Gazi İlkokulu  olarak  ve Sakarya Mısır Araştırma Müdürlüğü arasındaki protokol Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere İmzalayıp Projemize başlangıç verdik.

Protokol gereği Mısır Araştırma Müdürlüğü ziraat mühendisleri  Bahçelievler Gazi İlkokulundaki 3.sınıf öğrencilerine  okulumuzdaki Yeşil Bahçem uygulama bahçesinde pratik eğitimleri verilecek.

İmza törenine katılan okul Müdürümüz Cemal Yamak Yeşil Bahçem Bahçıvan Çocuklar projesinin öğrencilerimizde üretme duygusunun oluşturacağını söyledi.

Eğitime değer katan öğrenciyi merkeze alan ve bunların duygusal gelişimlerini ve empati becerilerini destekleyen, aynı zamanda yakın çevrelerinden başlayarak milli ve manevi değerlerimize saygılı, toplumsal sorunlara, doğaya ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi öne çıkaran örnek faaliyetlerin paylaşımı hedeflenmektedir.

Bu vizyon ile hareket ederek öğrencilerimizi Sakarya Büyük Şehir Sosyal Gelişim Merkezine götürüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak, Otizmi anlatmak, farklıklara saygı duymalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımıza el ve yüze boyama. balon etkiniğininin yanısıra konu ile ilgili çizgi film izlettik. Teşekkür ederiz 3E Sınıfına.

Farklı farklı renklerle hep birlikte el ele.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Mesajlarımız ;Otizmi bir eksiklik olarak değil farklı bir yetenek olarak bakmaya çalışın. Farkındayım farkında olun.

Beni değiştirmeye çalışma. Çünkü ben bir ömür boyu otizm ile birlikte yaşayacağım. Yalnızca kabul et, bu benim farkım.

Bir çocuk bizim öğrettiğimiz yoldan öğrenmiyorsa, belki de biz onun öğrendiği yoldan öğretmeliyiz.

2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.