Minik Şefler Mutfak Atölyemiz TRT Haber için Çekim Yapıldı.

Minik şefler mutfak atölyemiz için TRT Haber ve Anadolu Ajansı tarafından tanıtım gerçekleştirildi.

Özel eğitim öğrencilerimiz bugün kendi yemeklerini kendileri yaptı. Çok mutlu oldular. Bütün imkanlarımızı bu özel çocuklarımıza sunmaya çalışıyoruz. Öğretmenimiz Nihal Akgün Kanmaz ' a emekleri için çok teşekkür ederiz.

Değişim Devam Ediyor; Öğrenci Dolaplarımız.

Söz verdiğimiz üzere değişime devam ediyoruz. Sınıflarımızda öğrencilerimizin kullanacağı dolapları yaptırmaya başladık. 56 Sınıfımıza yaptıracağımız dolaplar şimdiden öğrencilerimize hayırlı olsun.Herşey  öğrencilerimiz için. Durmak yok , çalışmaya devam.

Harezmi Eğitim Modeli : Matematiğin oyun ile öğretimi :Toplama İşlemi.Emeği geçen arkadaş ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi : Şubat Ayı Etkinlikleri : Anlat Bakalım Etkinliğimiz.

Anlat Bakalım

• Öğretmen, sınıfı A ve B olmak üzere iki gruba bölmelidir. Gruptan bazı

öğrenciler sözcü olarak belirlenmelidir. Öğretmen, anlatılacak kelimeyi sessizce

sözcünün kulağına söylemeli ve sözcüğü anlatması için bir dakika süre

vermelidir. Verilen sürede sözcü mimikleriyle ve beden dili yardımıyla kelimeyi

anlatmaya çalışmalıdır. Verilen sürede ilk grup kelimeyi bilemezse ikinci gruba

söz hakkı verilir. En çok puanı alan grup öğretmen tarafından değişik şekillerde

ödüllendirilebilir.Emeğinize sağlık çocuklar.

Minik Şefler Mutfak Atölyemiz: Bugün Waffle Yapıyoruz.  Mutfak atölye etkinlikleri ile çocuklarınızın ince motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştiriyoruz.Mutfak atölyemizde genel ve temel amaçlarımız diğer atölyelerimizde de olduğu gibi dikkat, koordinasyon, miktar algılaması, bütüncül bakabilme, üretebilme, kendini ifade edebilme, insanlar için bir şeyler yapabilme duyguları ve düşüncelerini geliştirmektir.Aynı zamanda da tabii ki gerçek bir yaşam becerisi katar.Çocuklarımıza  hayatta  kalmasını sağlayacak temel bir beceri kazandırırken ,aynı zamanda gerçek yenilebilir,paylaşılabilir son derece özgüven ve ince motor becerisi geliştiren bir ürün ortaya koyuyorlar. Yaptıkları pasta,kek,poğaça,salata,kurabiyeleri hepbirlikte yiyorlar. Emeğinize sağlık çocuklar.

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Heyecanımız. İyi Tatiller çocuklar.

Bahçelievler Gazi ilkokulunun 3/A,3/O,1/H ve 1/İ sınıfları miniklerimiz mutfak atölyesi etkinlerini poğaça, cupcake,meyvesuyu ve pizza lezzetlerini tadarak birlikteliğin, paylaşmanın tadını keyifle çıkardılar, Afiyet Olsun

Öğrencilerimiz MInik Şefler Mutfak Atölyesinin şefleri olarak pizza yapıp ,keyifle yiyerek günlerini renklendidiler.Afiyet Olsun.

Minik Şefler Mutfak Atölyesi Etkinliklerinde de "Kaplumba Kurabiye" yapıp afiyetle yediler.Afiyet olsun.

Miniklerimiz meyve suyu ve poğaça yaparak mutfak atölyesi etkinlerini keyifle gerçekleştirdiler.

2023-2024 Egitim Öğretim yılı ikinci dönem öğretmenler Kurul Toplantımızı yaptık.Okulumuzu daha ileriye götürmek adına yeni kararların alındığı toplantımız çok verimli geçti.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen “En İyi Cümle/ Afiş ve Sözlük Tasarımı” sergi aççılışı cadde 54 te İlçe kaymakamı Ali Candan , İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı ve diğer protokol üyelerinin  katılımı ile gerçekleşti. Okulumuzdan da derece alan öğrencilerimize katılım sertifikası ve çeşitli ödüller verildi.

Ock

Okuma yazmaya geçen 1 . sınıflarımızın okuma pastası etkinliklerini geçtiğimiz hafta yapmış olduk. Mini mini birler artık okuyup yazıyorlar. Emeği geçen değerli öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

7. Haftanın  etkinligi 'balıkçının küreği'

Bu oyunda 2 grup var..Birbirlerine ritimli bir şekilde ritmik sayma yaptılar... Yanlış veya eksik söyleyen oyunu kaybedecekti..